Što smo radili i gdje smo bili od mjeseca Studenog do Prosinca? 🤔

Bliži nam se kraj godine i pred nama je obilježavanje Međunarodnog dana planina (11. prosinca po UN).

Završili smo dionicu Slavonskog planinarskog puta tako što smo sa Krndije prešli na Papuk i tu ćemo prezimiti 🥶

Svake nedjelje smo u i oko naše PK Brusovi. Bilo je tu dosta događaja i konačno je admin malo sjeo za “lap” da to i posloži na „papir“.

Nikako ne smijemo zaboraviti i to da smo „bogatiji“ za još jednog planinarskog vodiča Kristijan Paljar 🥳 kojemu ovom prilikom i čestitamo.

Smanjili smo organizirana planinarenja u daleka gorja ove naše RH, ali smo i dalje aktivni kroz predavanja i edukacije članova.

Večeras (10.12.2021.) je u suradnji sa Gradskom knjižnicom i čitaonicom Virovitica održano predavanje „Planinarenje i visokogorstvo u zimskim uvjetima“ u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu”, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana planina po našem članu Sven Jambrišak, a u nedjelju se spremamo na Kalnik i na Papuk. Za završetak ove divne planinarske godine, članovi društva su se organizirali pa će kod naše PK Brusovi u nedjelju, 19.12.2021. održati Božićni domjenak. 🌲🌳

Uskoro fotke sa večerašnjeg predavanja!! 🙂

Kroz mjesec Studeni, svake nedjelje od 10 sati okupljala se vrijedna ekipa planinara koja je uređivala okućnicu naših Brusova, čistila izvore, uređivali staze te samu planinarsku kućicu “Brusovi” pa pogledajte kako im je bilo 🙂

MRipli