Planinarski izlet
GORSKI KOTAR – BJELOLASICA vrh Kula KT HPO 8.5., 1534 m

27. 6. 2021. godine (nedjelja)

POLAZAK
NEDJELJA, 27. 6. 2021., u 5:00 sati sa parkirališta ispred zgrade Županije u Virovitici
POVRATAK za Viroviticu u poslijepodnevnim satima
AKONTACIJA PRIJEVOZA – 210 kn
(moguća korekcija cijene ovisno o broju prijavljenih)
PRIJAVE I INFO u tijeku kod Kristijana Paljara – 099 857 5717
– najkasnije do 23. 6. 2021.
UPLATA: srijeda, 23. 6. 2021. od 20 h u prostoriji Društva na Trgu kralja Zvonimira ili putem online bankarstva uplatom na IBAN: HR5324850031100215723 opis plaćanja IZLET BJELOLASICA 2021. – IME I PREZIME PLANINARA

OPIS PUTA

Dolazak u Begovo Razdolje uz kraći odmor te nastavak puta prijevozom do predjela Vrbovska poljana odakle počinje planinarska staza prema planinarskom skloništu „Jakob Mihelčić“ (1460 m) gdje će biti veća pauza nakon koje se nastavlja uspon prema vrhu Kula (1534 m).

VRIJEME HODA – 4-5 sati
HRANA I PIĆE IZ RUKSAKA
VODIČI: K.PALJAR-A.TOMAC-T.POPOVIĆ

NAPOMENA
Prijave se rangiraju prema redoslijedu uplata, a prednost pri prijavljivanju može se dati i redovitijim ili sposobnijim članovima ili slično. Redoslijed prijava i konačan popis sudionika utvrđuje vodič.

Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno imati kod sebe masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju.
Ako prijavljeni član odustane od sudjelovanja na izletu novac se ne vraća osim u iznimnim situacijama (bolest, smrtni slučaj, samoizolacija ili drugog opravdanog razloga uz predočenje dokumentacije). Povrat novca odobrava se na sastanku Izletničke sekcije na prijedlog vodiča izleta, a uz suglasnost Izvršnog odbora. Prenošenje uplata na druge osobe je moguće uz suglasnost vodiča.
Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.