“Kako dobro iskoristiti svaki sunčani dan najbolje znaju aktivni članovi HPD-a Papuk, koji su prošlu nedjelju, 7. lipnja, proveli u šetnji “Virovitičkim vidicima” na Bilogori.

Bila je to jedna lijepa šetnja, duga čak 13 kilometara, u kojoj je uz vodstvo vodiča Zlatka Pleška uživalo 37 planinara. Stazu koja je krenula od 1. virovitičkog ribnjaka, pratili su prema vidicima naselja Sveti Đurađ i Podgorje. Umorni, ali sretni, uspjeli su se i okrijepiti, uz pokoju pošalicu u dobrom društvu. I dok im je sjećanje na ovaj izlet još svježe, najavili su novi, aktivni vikend, i to u posebnom izletničkom izdanju – noćnoj šetnji Bilogorom u subotu, 13. lipnja.Više će, istaknuli su, najaviti do kraja tjedna, kada vodiči Zlatko i Kristijan definiraju stazu i program.”

Posebno ističu planinari kako su otkrili tajnu lokaciju gdje se kava može popiti samo za 2 kune, naravno riječ je o šali i kavamajstoru o kojoj pričaju samo prisutni:)

A kako je izgledalo otkrivanje Virovitičkih vidika prošlog vikenda, otkrijte u galeriji. (www.icv.hr, hpd-papuk.hr, foto: HPD Papuk)