Nedjelja, zadnji dan burnog vikenda mjeseca Rujna, točnije 29.9.2019. od 09:00 sati , priključujemo se organizaciji PŠ Outdoor W3 i planinarimo našom dobro poznatom stazom “Virovitički vidici”. Vrijeme hoda sa pauzama 3-4 sata nakon čega se pridružujemo opuštanju uz ostale sudionike OW3 na prvom ribnjaku.

Opis i program događanja organizatora:

“Put Šarana Outdoor Weekend 3 održati će se od 27. do 29. rujna 2019. u suradnji i organizaciji BK BOR, Visit Virovitica-Podravina County, Turistička zajednica grada Virovitice, GIANT HRVATSKA, Atletski klub Virovitica, Slavonska biciklistička udruga, Airsoft Udruga LAV Virovitica, ASK Scorpions, Hrvatsko planinarsko društvo “Papuk”, ViKA – Virovitička Kulturna Alternativa i mnogi drugi.

Subota 21. rujan – 16:00 sati

  • Biciklom po parku – animiranje djece i građane na vožnju biciklom kroz dječju utrku, usporku i vožnju spretnosti i sigurnosti u prometu u suradnju sa PU Virovitičko-podravskom.

Petak 27. rujan – 20:00 sati

  • noćnja vožnja na Putu Šarana

Subota 28. rujan 🚵‍♂️ 🚵‍♀️
🚵‍♀️ 8. XC Put Šarana – biciklistička utrka u sklopu Slavonske brdsko biciklističke lige Giant
1. start: 12:00 sati
2. start: 14:00 sati

🔫 Airsoft – u suradnji sa Airsoft Udruga LAV Virovitica i ASK Scorpions s organizirati će se natjecanje u gađanju meta airsoft puškama, prezentacija airsofta i airsoft opreme, demonstracija airsoft susreta te ATSC turnir.
Airsoft tactical shoting contest je taktičko pucanje, u kojem jedan čovjek ulazi u prostoriju i gađa mete, te kad ih sve pogodi ulazi u sljedeću prostoriju. Pobjednik je tko pogodi sve mete u što kraćem vremenskom roku.

  • Predstavljanje turističke ponude grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, te lokalnih proizvodi domaćih OPG-ova

🎵 Glazbeni program: nakon dodjele nagrada oko 16.30 sati

  • Petra
  • ZMaJ
  • Spotty Mug
  • Marko Jozić

Nedjelja 29. rujan 🏃‍♀️ 🏃‍♂️
🏃‍♂️ 3. Trail Put Šarana – trkačka utrka na Putu Šarana u disciplini trail u suradnji sa Atletski klub Virovitica – 11:00 sati

  • Planinarenje – U suradnji sa Hrvatsko planinarsko društvo “Papuk””, u nedjelju će se organizirati planinarenje stazom „Virovitički vidici“.
  • Predstavljanje turističke ponude grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, te lokalnih proizvodi domaćih OPG-ova”