Hodajte s nama!

Najstarijom i najdužom planinarskom obilaznicom SLAVONSKIM PLANINARSKIM PUTOM

2. etapa od Španovice do Planinarskog doma Omanovac

30. 4. 2022.

Polazak iz Virovitice u subotu, 30. 4. 2022., u 6:00 sati s parkirališta ispred zgrade Županije.

Polazak na stazu u 8:00 sati iz Španovice. Hodamo do Čaklovačke kule (KT-3, 390 m) i Planinarskog doma Omanovac (KT-4, 655 m). Staza nije zahtjevna, 12 km, a planirano vrijeme hoda je 5 sati. Za vrijeme boravka na stazi hrana i piće iz ruksaka. Moguća organizacija ručka u Planinarskom domu Omanovac.

Povratak u Viroviticu oko 16:00 sati.

OPREMA: standardna planinarska za dnevno planinarenje, prilagođena vremenskim uvjetima.

CIJENA: 130,00 kn
(moguće korekcije cijene ovisno o broju prijavljenih)
U CIJENI prijevoz autobusom (minibus- 20 sjedala)

PRIJAVE I INFO Tanji Kolar Janković, 098 93 66 661.
UPLATA: online bankarstvom na IBAN: HR5324850031100215723, opis plaćanja IZLET SPP 2. etapa, IME I PREZIME planinara

POTVRDU O UPLATI dostaviti na mail: tkolarjankovic@gmail.com

Slavonski planinarski put je najstarija i najduža planinarska obilaznica u Hrvatskoj duga 300 kilometara. Obuhvaća planine Zapadni Papuk, Psunj, Krndiju, Požešku i Dilj goru.

Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo i vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet. Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID-19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno imati kod sebe masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju. Ako prijavljeni član odustane od sudjelovanja na izletu novac se ne vraća osim u iznimnim situacijama (bolest, smrtni slučaj, samoizolacija ili drugi opravdani razlog uz predočenje dokumentacije). Povrat novca odobrava se na sastanku Izletničke sekcije na prijedlog vodiča izleta, a uz suglasnost Izvršnog odbora. Prenošenje uplata na druge osobe moguće je uz suglasnost vodiča. Ako se prijavi više zainteresiranih od predviđenog broja, formira se lista čekanja. Prijava bez uplate ne smatra se valjanom.  Prijave za sudjelovanje na izletu rangiraju se prema redoslijedu uplata, a prednost pri prijavljivanju može se dati redovitijim ili sposobnijim članovima i slično. Redoslijed prijava i konačan popis sudionika izleta utvrđuje vodič.


Organizator: HPD „Papuk“