Planinarski izlet
40. PAPUČKI JAGLACI
20. 3. 2022. godine (nedjelja)

POLAZAK: u 06:30 sati sa parkirališta ispred zgrade županije u Virovitici prema mjestu Velika (Požeško-slavonska županija)
POVRATAK: oko 16:00 za Viroviticu
AKONTACIJA PRIJEVOZA – 100 kn (autobus 50 sjedala)

PRIJAVE I INFO u tijeku kod Svjetlane Bardić – 098 192 9031 – najkasnije do 14. 3. 2022.
UPLATA: UTORAK, 14. 3. 2022. od 19 h u prostoriji Društva na Trgu kralja Zvonimira ili putem online bankarstva uplatom na IBAN: HR5324850031100215723 opis plaćanja PAPUČKI JAGLACI 2022. – IME I PREZIME PLANINARA

PREDNOST KOD PRIJAVA IMAJU POLAZNICI OPĆE PLANINARSKE ŠKOLE 2022.!

OPREMA: standardna planinarska prilagođena vremenskim uvjetima (planinarski štapovi)
HRANA I PIĆE: na stazi iz ruksaka

PROGRAM DOMAĆINA
HPD „SOKOLOVAC“ POŽEGA:

Okupljanje je od 8.00 sati kod Planinarskog doma „Lapjak“ u Velikoj, a polazak na izlet je oko 9.00 sati.

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan planinarski doručak, a nakon povratka sa staza očekuju nas druženje uz kulturno umjetnički program i ugostiteljska ponuda po popularnim cijenama.

Više informacija i detalja oko izbora planinarskih staza objaviti ćemo naknadno!
vodič Svjetlana Bardić

Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno imati kod sebe masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju. Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.