Organiziramo planinarski izlet u Hrvatsko zagorje na Ivanščicu, 16. 8. 2020., nedjelja

Planinarska tura Topličica – Grebengrad – Veliki Lubenjak (590 m) – Čevo (562 m)


POLAZAK iz Virovitice (parkiralište Županije) u 6 sati

POVRATAK iz Podevčeva (Novi Marof) oko 17 sati

DUŽINA: 7 sati

TEŽINA: umjereno teška, obavezna puna planinarska oprema

CIJENA PRIJEVOZA: 120 kn (autobus 20 sjedala)

PRIJAVE u tijeku najkasnije do 4.8. kod vodiča Ana Tomac – 098 98 28 541

UPLATA u srijedu, 5.8.2020. u 20 sati u prostoriji Društva

HRANA IZ RUKSAKA

Vodiči: A. Tomac i K. Paljar


NAPOMENA:

Prijava bez uplate NE smatra se valjanom. Prijave se rangiraju prema redoslijedu uplata, a prednost pri prijavljivanju može se dati redovitijim ili sposobnijim članovima ili slično. Redoslijed prijava i konačan popis sudionika utvrđuje vodič. Ako prijavljeni član odustane od sudjelovanja, može si naći zamjenu, uz uvjete da je vodič s time suglasan. U slučaju odustanka sudionika od izleta novac se ne vraća.


KORISNE INFORMACIJE:

OBAVEZNI PLANINARSKI KOMPLET – OPK:  dio opreme koji bi uvijek trebao biti u ruksaku bez obzira na težinu i  trajanje izleta. OPK:  Prva pomoć, astrofolija, naglavna svjetiljka, nožić, kompas, zviždaljka, upaljač, svijeća, zamka -uže 6-7 m promjer 5-6 mm, papirnate i vlažne maramice, plastične vrećice, mobitel.OPREMA ZA SVE PLANINARSKE IZLETE – A: Ruksak, planinarske cipele, jakna – vjetrovka, kapa, rukavice, štapovi za hodanje, rezervna odjeća, sunčane naočale.


Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i  tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili  drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet. 


HPD “Papuk”