VELIKA, PD „LAPJAK“ 29. 3. 2020. godine, nedjelja
POLAZAK – u 06:30 sati sa parkirališta ispred zgrade Županije u Virovitici
POVRATAK – oko 17:00 za Viroviticu
AKONTACIJA PRIJEVOZA – 80 kn – autobus 30 sjedala moguće korekcije cijene ovisno o broju prijavljenih
PRIJAVE u tijeku kod Tijane Popović – 091 155 1551 najkasnije do 18. 3. 2020.
UPLATA srijeda, 18. 3. 2020., od 19:00 u prostoriji Društva
OPREMA – standardna planinarska prilagođena vremenskim uvjetima

PROGRAM DOMAĆINA HPD „SOKOLOVAC“ POŽEGA:
„Na tradicionalnoj planinarskoj priredbi 38. Papučki jaglaci koja se održava u nedjelju, 29.3.2020. godine, požeški planinari otvaraju planinarima i ljubiteljima prirode svoj Planinarski dom ”Lapjak” u Velikoj. Okupljanje je od 8.00 sati kod Planinarskog doma „Lapjak“ u Velikoj, a polazak na izlet je oko 9.00 sati.
Staze” Papučkih jaglaca”:
1. „Staza jaglaca – Tauberove stijene“
2. Planinarska kuća „Trišnjica“
3. „Mališćak“
4. „Češljakovački vis“
5. „Jankovac“
Autobusi, bez obzira na veličinu, količinu i broj sjedala, mogu se parkirati kod crkve u Velikoj, a od crkve do planinarskog doma „Lapjak“ stigne se pješice za 5 minuta. Na ovoj tradicionalnoj planinarskoj manifestaciji organiziramo 5 staza, besplatan kruh s mašću i čaj za sve sudionike, a nakon povratka s Papuka hranu i piće po povoljnim cijenama te glazbeni program.“

Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.


HPD „Papuk“