Tradicionalna šetnja u Novoj godini za naše društvo je ona šetnja povodom blagdana Sveta tri kralja kada se okupe članovi našeg društva željni opuštanja i odmora, aktivnog, u prirodi posebno čarobnoj u ovo doba godine kad možemo šetati i po snijegu. Tako je bilo i danas kada se kod naše kućice na Brusovima okupilo 60tak planinara, od kojih je 48 odlučilo ispružiti noge, osloboditi se kalorija i naravno provesti se u odličnom društvu uz obilje smijeha.

Krenulo se na dvije staze, onu zahtjevniju koju je vodio naš vodič Tomislav i onu blagdansku, manje zahtjevnu, koju je vodio naš Nikola. Šetnja je trajala obroncima Bilogore oko 3 sata, a vrijeme je bilo više nego odlično. Za okrijepu grahom sa zeljem po povratku okrivljujemo domaćine Melanku i Zlatka Pleško, članove našeg društva koji su sve sudionike počastili ručkom i slasticama. Za to ih optužujemo i hvala im velika! 

Ne smijemo nikako zaboraviti spomenuti i našu Vendi i Reu koji su nam osiguravali put štiteći nas od krda divljih svinja (ili su štitili divlje svinje od nas, hmmmm) Da skratim, hvala svima, po slikama prosudite kako nam je bilo iako ni one ne mogu dočarati tu atmosferu, ma najbolje da nam se pridružite i uživate s nama! Fotke by Gaby, Ljilja, Tijana, Kiki, Tomo, MR…